Inici   Informació   Recorreguts    Inscripcions    Casavells    Contacte

Avituallaments

A l’hora de definir els avituallaments de la Marxa Popular de Casavells hem tingut en compte l’aspecte saludable i la minimització de residus, també l’època de l’any.

Com en totes les marxes del circuit que pertanyem, Marxa.cat, minimitzarem la quantitat de sucres refinats. També oferirem una alternativa vegana al costat de les càrniques a l’arribada i en cas de celiaquisme ho podreu marcar al moment de la inscripció i ho tindrem en compte.

Pel que fa al residus als controls trobareu garrafes amb aixeta que podreu omplir si porteu vas o cantimplora, i càntirs per la resta. El suc serà ecològic i servit en porrons per prendrem una quantitat saludable, també per aportar un punt divertit a la marxa.

Ruta barreixincs (10 km)
Avituallament Ullastret i arribada
Ruta cistells (15 km)
Avituallament Matajudaica, Ullastret, Corçà i arribada
Ruta volcànica (21 km)
Avituallament Ullastret, Corçà, Rupià i arribada.

Què hi trobareu?

 

Ullastret (Totes les rutes): Coca de briox d’espelta de Corçà i xocolata negra.

Aigua i suc ecològic Cal Valls. Serà servit en porrons mida normal i petits, podeu portar també vas. Minimitzem residus, també un suc begut en porró és més saludable, menys quantitat de cop.

Corçà (totes les rutes): Volíem fer Síndria i meló (refrescants), però el temps ha refrescat. Serà fruita en tot cas.

Rupià (volcànica). Fruits secs i plàtan. Aigua.

Avituallament arribada.

Un dels principis que tenim és cuidar el voluntariat, i l’època de l’any, també hem volgut tenir en compte la diversitat de gustos, i atès que la inscripció anticipada ho permet farem la proposta d’avituallament final següent que haureu d’escollir al moment de la inscripció. Sempre treballant amb producte de proximitat i qualitat.

Entrepà de botifarra (calent)

Entrepà de pernil salat (fred)

Entrepà de formatge (fred)

Opció vegana (freda)

 

Organitzadors