Inici    Informació    Inscripcions    Avituallaments    Casavells    Contacte

Recorreguts

Què hi fa el logo de wikiloc aquí? Doncs que gràcies a l’acord entre aquesta empresa pionera de casa nostra amb Marxa.cat, circuit del qual formem part, només descarregant-vos l’app gratuïta de Wikiloc podreu seguir la ruta amb el vostre telèfon mòbil. El circuit estarà marcat com sempre, però si en un moment voleu saber on sou o el desnivell que queda ho podreu fer fàcilment.

Us deixem amb la informació de 2022 perquè us en feu una idea. No va ser la definitiva que el Daró i Rissec ens van fer una sorpresa.

Seguirem la mateixa pauta, entrar al màxim de pobles amb encant possibles, i explicar el territori.

La Marxa de Casavells presenta 3 recorreguts diferents:

Ruta dels barreixincs (8 km). Casavells- Corçà- Casavells (2022)

Ruta dels cistells (15 km aprox). Casavells – Ullastret – Corçà (2022)

Ruta volcànica (21 km aprox). Casavells – Ullastret – Corçà – Puig Rodó-  Rupià – Casavells. (2022)

Els recorreguts són majoritàriament plans, amb poc desnivell, no compareu distàncies amb altres marxes com Monells, Madremanya o l’Arboç, la dificultat és molt menor. Si heu fet per exemple 14-15 km d’aquestes marxes, podreu aquí fer la de 21 km. Val la pena fer la volcànica pel tram de Puig Rodó,  trepitjar el caràcter volcànic i entrar al poble de Rupià.

La més curta, barreixincs, que és com li diem nosaltres a les formigues petites, l’hem pensada per fer un tast de marxa i passarà pel poble medieval de Corçà, i com la ruta dels cistells  transcorreran per l’antiga zona d’aiguamolls on s’extreia el cànem i la boga, per això el nom de cistells,  hi afegirà també el poble  medieval d’Ullastret.

La ruta volcànica  és la més interessant, més completa, no us espanteu per la distància, desnivell mínim, no som a les Gavarres, inclou Puig-Rodó  (pujada fàcil) on podreu veure les restes basàltiques del magma de fa més de 6 mil·lions d’anys, i així mateix fareu parada al poble medieval de Rupià. A més, haureu visitat els nuclis d’Ullastret i Corçà.

L’organització es reserva el dret de modificació dels recorreguts en funció de l’estat dels rius Daró i Rissec. 

Organitzadors