Inici   Recorreguts    Inscripcions    Avituallaments    Casavells    Contacte

Informació

8 de setembre de 2024

Hi tornem, encara amb el record d’aquests dos darrers anys després de la represa on ens ha sorprès la bona rebuda de la marxa. Ja no volem parlar la xifres, volem oferir-vos la millor marxa.

Només podem fer-ho, si  fem en aquest model de marxa, és fer tots inscrits anticipadament.  Volem estar al nivell de les altres marxes del circuit del qual formem part i en som els impulsors, el Marxa.cat, circuit de marxes saludables del qual formem part i en fundadors.

Marxa popular no competitiva, per fer corrent o caminant, per compartir. Per un,  territori  que ens apassinoda i que volem explicar. Tres recorreguts 10 km, 15 km i 21 km  sense dificultats, que tenen  l’objectiu de promocionar el territori, i mostrar el nostre compromís ferm amb els hàbits saludables. 


Important: Per la marxa que us volem oferir, per la salut també dels organitzadors només farem inscripcions anticipades, el dia de la marxa no n’oferirem. (veure apartat inscripcions). 

El preu  serà de 8 € (provisional)

Sortida

Abans de la sortida s’haurà de recollir la polsera acreditativa a la Plaça Major. (dissabte de 18:00 a 20:00 h o diumenge a partir de les 6:45 h.)

La sortida serà oberta de les 7:15 a les 9:00 h des de la Plaça de l’Església de Sant Genís (s XXII-III). Recomanem que especialment els de la ruta més llarga i la facin caminant surten aviat.

No sortiu abans, els primers quilòmetres no estaran marcats fins a les 7:00 h. Ni ambulància a lloc, ni marcatge revisat, ni voluntaris a lloc, etc. 

Límit de participants: Les places estan limitades . Les obrirem  1 d’agost. I es tancaran el divendres 6 de setembre, o quan s’hagi arribat al límit de participants. El dia de la marxa no s’admetran inscripcions.

Organitzadors