Inici   Recorreguts    Inscripcions    Avituallaments    Casavells    Contacte

Informació

10 de setembre de 2023

Hi tornem, encara amb el record del gran dia de l”any passat, any en què vam reprendre la marxa de Casavells amb una proposta arriscada que va ser molt ben rebuda.

Sí, vam tancar a 800 inscrits i va quedar gent fora, i tots inscrits anticipadament , cosa que ens va permetre oferir-vos la marxa que ens havíem imaginat, al nivell de les altres marxes del Marxa.cat, circuit de marxes saludables del qual formem part i en fundadors.

Marxa popular no competitiva, per fer corrent o caminant, per compartir. Per un,  territori que volem explicar. Tres recorreguts perquè us costi dir que no  (aviat tindrem quilometratge), i amb l’objectiu de promocionar el territori, i el nostre compromís ferm amb els hàbits saludables us animem a ser-hi.


Important: Per la marxa que us volem oferir, per la salut també dels organitzadors només farem inscripcions anticipades, el dia de la marxa no n’oferirem. (veure apartat inscripcions). 

El preu encara per determinar, serà de 7 €

Sortejos

Anirem fent sorteigs entre els inscrits, quan més aviat us escriviu en més sorteigs entrareu.

Sortida

Abans de la sortida s’haurà de recollir la polsera acreditativa a la Plaça Major. De 7:00 a 8:45 h. Si no voleu matinar tant i no fer cues, podeu passar el dissabte de 18:00 a 20:00 h a la plaça del poble també. 

La sortida serà oberta de les 7:30 a les 9:00 des de la Plaça de l’Església de Sant Genís (s XXII-III). Recomanem que especialment els de la ruta més llarga i la facin caminant surten aviat.

No sortiu abans, els primers quilòmetres no estaran marcats fins a les 7:30 h. Per què no volem que sortiu abans?

Perquè fins a les 7:30 h no tindrem l’ambulància i els voluntaris a lloc.  I ja donem una hora de sortida oberta, no heu de patir per les aglomeracions.

Límit de participants: Les places estan limitades . Les obrirem dimarts 1 d’agost. I es tancaran el divendres 8 de setembre, o quan s’hagi arribat al límit de participants (alerta, que vam tancar en 800 l’any passat). El dia de la marxa no s’admetran inscripcions.

Organitzadors