Inici    Informació    Inscripcions    Avituallaments    Casavells    Contacte

Recorreguts

Què hi fa el logo de wikiloc aquí? Doncs que gràcies a l’acord entre aquesta empresa pionera de casa nostra amb Marxa.cat, circuit del qual formem part, només descarregant-vos l’app gratuïta de Wikiloc podreu seguir la ruta amb el vostre telèfon mòbil. El circuit estarà marcat com sempre, però si en un moment voleu saber on sou o el desnivell que queda ho podreu fer fàcilment. SEMPRE TINDRÀ PREFERÈNCIA EL TRAÇAT MANUAL MARCAT AL TERRA.

Seguirem la mateixa pauta, entrar al màxim de pobles amb encant possibles, i explicar el territori.

La Marxa de Casavells presenta 3 recorreguts diferents: PROVISIONALS, més endavant podreu descarregat els recorreguts.

Ruta dels barreixincs (10 km). Casavells- Matajudaica- Ullastret- Casavells

Ruta dels cistells (15 km aprox). Casavells -Matajudaica- Ullastret – Corçà 

Ruta volcànica (21 km aprox). Casavells – Matajudaica- Ullastret – Corçà – Puig Rodó-  Rupià – Casavells. 

Els recorreguts són majoritàriament plans, amb poc desnivell, no compareu distàncies amb altres marxes com Monells, Madremanya o l’Arboç, la dificultat és molt menor. Si heu fet per exemple 14-15 km d’aquestes marxes, podreu aquí fer la de 21 km. Val la pena fer la volcànica pel tram de Puig Rodó,  trepitjar el caràcter volcànic i entrar al poble de Rupià.

La més curta, barreixincs, que és com li diem nosaltres a les formigues petites, es renova i serà més divertida, amb una mica de tot, pobles medievals com Casavells, Matajudaica i Ullastret.

La ruta del cistells l’hem ruta dels cistells  transcorreran per l’antiga zona d’aiguamolls on s’extreia el cànem i la boga, per això el nom de cistells,  hi afegirà els pobles medievals de Matajudaica, Ullastret i Corçà.

La ruta volcànica  és la més interessant, més completa, no us espanteu per la distància, desnivell mínim, no som a les Gavarres, inclou Puig-Rodó  (pujada fàcil) on podreu veure les restes basàltiques del magma de fa més de 6 mil·lions d’anys, i així mateix fareu parada al poble medieval de Rupià. A més, haureu visitat els nuclis de Matajudaica,  Ullastret i Corçà.

L’organització es reserva el dret de modificació dels recorreguts en funció de l’estat dels rius Daró i Rissec. 

Organitzadors